Free shipping on orders over 2000 MKD.

Политика за замена

Нарачките се испраќаат од понеделник до петок. Ве молиме оставете 1-2 дена за обработка пред да се испрати вашата нарачка.
Поради природата на артиклот, заради хигиена нема враќање или замена.
Во случај да добиете оштетен предмет, со задоволство ќе го замениме во рок од 30 дена од датумот на купување.
За сите други прашања или прашања, ве молиме контактирајте не на info@kitabeauty.com

БАРАЊА ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НАРАЧКА
За жал, не можеме секогаш да одговориме на барањата за откажување. Ќе се обидеме максимално да помогнеме, но по одредена фаза на обработка на нарачката таа повеќе не може да се откаже. Наша цел е да испраќаме нарачки најбрзо што можеме, па иако може да ни испратите порака веднаш по поставувањето на вашата нарачка, за жал, тоа не секогаш гарантира откажување. Барањето за откажување треба да се разгледа и барањето да се испрати до нашиот тим за обработка на складиштето. Доколку сакате да се обидете да откажете нарачка, испратете ни го бројот на нарачката што треба да се откаже и вклучете ја пораката: Ве молиме откажете ја мојата нарачка. Ова ќе ни помогне да дадеме приоритет на вашата е-пошта. Можете да го направите ова преку е-пошта на info@kitabeauty.com

ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ДОСТАВУВАЊЕ

Нарачки од Србија, Бугарија, Албанија, Грција и Косово може да се испраќаат само доколку доставата е надоместена од клиентот. За меѓународни нарачки и повеќе информации контактирајте не на info@kitabeauty.com 

INTERNATIONAL DELIVERY

Orders from Serbia, Bulgaria, Albania, Greece and Kosovo can only be sent if the delivery is reimbursed by the client. For international orders and more information contact us at info@kitabeauty.com

Select your currency
MKD Macedonian denar
EUR Euro